”Ett drömuppdrag som föreläsare”

Peter Häggström fortsätter att vinna uppdrag som föreläsare. I oktober väntar flera uppdrag och toppas av ett riktigt drömuppdrag. 

Under oktober väntar ett antal föreläsningar. Bland annat på Svenska Mässan i Göteborg (i samarbete med SAJ) och för uppstickaren Silvent. Det är både föreläsningen ”Varumärkets nya spelregler” och ”Vinnarskallar” som väntar. En av föreläsningarna sticker ut från tidigare uppdrag och det är när Peter tar sig an den svenska ledningen för en global retailkoncern.

Peter Häggström - varumärkesstrateg och föreläsare

– Detta är ett drömuppdrag för mig som föreläsare. Detta är ett mycket framgångsrikt bolag med hög innovationsgrad. Jag tror att jag vinner uppdraget tack vare min bredden i min erfarenhet med toppidrott, kunskap om varumärke och ledarutveckling inom retail.  Jag hoppas kunna inspirera till fortsatt visat mod för att prestera på topp, säger Peter Häggström.

Allt fler kunder efterfrågar ett träningspass i samband med föreläsningen, vilket nu också kommer att ske både för ovan nämnda kunder.

– Det känns helt naturligt att om man ska höja sig mentalt att man även lyfter in fysisk träning i de här sammanhangen. Då höjs koncentrationsförmågan, man mår bättre och har roligare. Dessutom är jag med själv och får träningen, vilket jag aldrig tackar nej till, avslutar Peter Häggström.