Föreläsning med Peter Häggström

Föreläsningen ”Vinnarskallar”

Peter Häggström Lindecrantz är inte bara VD för Häggström Communication AB, utan också VD och Grundare av det hyllade klädmärket YMR Track Club. Han är också en flitigt anlitad föreläsare och jobbar idag kontinuerligt med ledar- och prestationsutveckling för till exempel H&M. Som föreläsare a anlitas han av organisationer som Borås Miljö & Energi, Consortum, Studieförbundet Vuxenskolan, Handelsbanken, Helge Nyberg, Make IT, Silvent, Springtime, SJ och Västsvenska Handelskammaren. 

Peter Häggström tar i sin föreläsning ”Konsten att vara sig själv och prestera” med publiken på en resa från ung kille med stora drömmar om att tävla på de största idrottsarenorna, till livet som längdhoppare, entreprenör och TV-personlighet.

Peter Häggström

Peter för nu ut budskapet om hur mod och konsten att vara sig själv, gör att man både mår och presterar bättre. Prestationsbegreppet breddas och nya infallsvinklar. Med en unik erfarenhet från att prestera på topp inom både idrotten och näringslivet är Peter trovärdig och nytänkande.

Ämnen som Peter belyser:

  • Ledarskap
  • Mål & Motivation
  • Mångfald
  • Prestation
  • Hälsa

Föreläsningar och utbildningar kan skräddarsys beroende på kund och uppdrag. Kontakta Peter på peter@haggstromcommunication.se

Röster om Peter som föreläsare:

Vi hade en mycket uppskattad föreläsning med Peter Häggström Lindecrantz. Vi kombinerade med ett kort träningspass utomhus innan föreläsningen, något som gjorde att deltagarna fick bra energi och en härlig känsla i gruppen. Därefter lyssnade vi på Peters föreläsning som var mycket inspirerande.Att våga sätta mål för sig själv och även förstå vad som formeln till att nå framgång, vare sig det är som idrottare, inom näringslivet eller som privatperson.

Lärorikt och uppskattat både av oss och våra deltagare.

/Gabriella Nilhammer, Scandic

”Att vara målinriktad och ha stor vinnarskalle är ett klassiskt recept för framgång. Eller?

 Peters genuina, inspirerande och moderna föreläsning väcker tankar. Att Peter har levt den berättelse som han berättar ger tyngd och med sin emotionella känsla för vad som är skillnaden som gör skillnad skapar han insikter som berör. Peter berättar om vikten av att tänka på helheten och belyser styrkan som bra värderingar och kultur kan skapa. Peters träffsäkerhet i vad som skapar konkurrenskraft är magisk. 

 Mår man inte bra, kan man inte vara sig själv och har man inte kul. Då är det en utopi att förvänta sig ett högpresterande resultat. Dessa två meningar etsar sig fast hos mig efter att fått möjligheten att lyssna på Peter.

 Tack Peter! ”

/Viktor Gustavsson, Inbound Manager Silvent

Peter var fantastisk! Han berörde alla i rummet med sin starka berättelse! Hans föreläsning var en härlig blandning av en karriär inom elitidrotten och näringslivet. På ett tydligt och ibland känslosamt sätt vävdes vägar ihop till något vi verkligen kan använda i vardagen på SJ.

Peter är riktigt duktig som föreläsare som jag varmt kan rekommendera.

 /Helle Wikström, Hälsostrateg på SJ

 

Moderator

Med erfarenhet från näringslivet och som journalist på Sveriges Television, så tar Peter Häggström Lindecrantz sig an moderatorsuppdrag. Han har bland annat anlitats av Bright East, Elitloppet, Midnattsloppet, A Brilliant Day och Kunskapsbaren.

 

Kontakta Peter Häggström för prisuppgift på peter@haggstromcommunication.se eller på telefon 0704-200103

Peter Häggström föreläser