Mot nya äventyr!

HiQ-reklam

Efter många roliga och givande år på HiQ som marknadschef och informationschef är det dags att gå vidare. I mitt nystartade bolag kommer jag att jobba strategisk med kommunikation och varumärkesbyggande för organisationer och företag som vill bygga en starkare affär och ligga i framkant.

Under mina år på HiQ har jag lärt mig allt om digital kommunikation, innovation och aktivering, men framförallt har jag lärt mig hur man bygger ett framgångsrikt bolag. HiQ kommer alltid finnas med mig, samtidigt som det känns väldigt inspirerande att ta nästa steg i karriären.

På HiQ har vi kul samtidigt som allt vi gör syftar till att skapa resultat och värde för människor. En underbar kombo som jag kan känna igen från min idrottskarriär.

Nu vill jag att en lagspelare med en massa energi och som brinner för kommunikation tar över efter mig på HiQ. I rollen som marknadschef och informationschef på HiQ ansvarar man för att kommunikationen stöttar uppsatta affärsmål. I arbetsuppgifterna ingår bland annat ansvar för:

  • PR
  • Kvartalsrapporter och årsredovisning
  • Pressreleaser
  • Sponsring och events
  • Sociala och digitala medier
  • Marknadsföring
  • Employer Branding
  • Internkommunikation
  • Personal
  • Information till media

Känner du någon eller vill ansöka om jobbet, kontakta helene.hammarberg@hiq.se.

Vill du veta mer om mitt nästa steg berättar jag gärna mer. Mig når man fortfarande på peter.lindecrantz@hiq.se.