Om HGSTR

Grundare och VD för Häggström Communication AB är Peter Häggström Lindecrantz. Peter har mångårig erfarenhet som marknads- och informationschef och har suttit i ledningsgruppen på börsnoterade konsultbolaget HiQ. Peter har varit med och vunnit både Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset och blev år 2018 utnämnd till en av Sveriges Superkommunikatörer av tidningen Resumé. Peter är också VD och grundare till hyllade sportkläderna YMR Track Club.

Peter Häggström

Peter har som också utbildat chefer och säljare  i detaljhandeln, har en fil. kand från Göteborgs Universitet och studier i bland annat pedagogik, idrottspsykologi och kommunikation. Peter har jobbat som journalist och expertkommentator på Sveriges Television. Han deltog i OS i Sydney år 2000 och är flerfaldig svensk mästare i längdhopp. De personliga rekorden lyder på 8.07 meter i längdhopp och 10.30 på 100 meter. Han är också upphovsman och programledare i hyllade TV-serien Regnbågshjältar på SVT.

Vill du veta mer om föreläsningarna eller hur ett samarbete kan se ut, kontakta Peter på peter@haggstromcommunication.se eller telefonnummer 0704-200103.

Häggström Communication AB har organisationsnummer 559012-4219.