Referenscase

H&M är ett av världens ledande modeföretag. H&M Group har sex varumärken, 148 000 medarbetare och fler än 4100 butiker på 64 marknader. 2015 omsatte företaget 210 miljarder kronor inklusive moms.

Häggström Communication jobbar långsiktigt med ledarskaps- och prestationsutveckling för den svenska säljledningen.

HiQ-logo

HiQ är ett konsultbolag, med 1600 medarbetare i Norden och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq MidCap i Stockholm.

Häggström Communication har hjälpt bolaget strategiskt och operativt med kommunikation, marknadsföring, PR och event.

Logo för Intrum Justitia

Intrum Justitia är Europas ledande företag inom Credit Management Services. De har omkring 3800 anställda i 20 länder och är noterade på Nasdaq Stockholm. 2014 omsatte de 5,2 miljarder kronor. Häggström Communication har utvecklat en policy och arbetssätt för sociala medier, samt utbildat samtliga europeiska marknadschefer inom den nya strategin.

Häggström Communication utvecklar Tugg Burgers varumärkesplattform.

Tugg Burgers erbjuder bra, goda och prisvärda hamburgare, det lilla extra i bemötande och härligt häng i skön atmosfär. Tugg är idag Sveriges snabbast växande hamburgerkedja. Idag finns Tugg i Borås, Göteborg och snart i Lund. Planen är att år 2018 ha tio restauranger i Sverige.

För Tugg Burgers har Häggström Communication utvecklat hamburgerkedjans varumärkesplattform för att kunna bibehålla och utveckla det starka varumärket i en kraftig expansionsfas.