SAJ ny samarbetspartner

Vilken fin respons jag fått för mina föreläsningar de senaste veckorna. Tack alla ni som gett sådan fin feedback! Det har också kommit in allt fler förfrågningar om föreläsningar och därför har jag valt att inleda ett samarbete med de bästa branschen, som numera kommer hjälpa mig att förmedla mina föreläsningar ”Vinnarskallar” och ”Varumärkets nya spelregler”.

På www.saj.se kan du läsa om Peter Häggström.

Jag har föreläst mycket genom åren. För mig handlar det om att berätta en historia som får publiken att inspireras och vilja utvecklas som människor. Jag tror också att jag har en bakgrund som på många sätt är unik, där jag tävlat på de största arenorna, suttit i ledningsgruppen på ett av de mest framgångsrika bolagen på Stockholmsbörsen, men också varit tvungen att utmana min egen självbild för att kunna lyckas. Att som första manlige idrottare komma ut som gay är fortfarande det tuffaste jag gjort.

Med det nya samarbetet med SAJ, hoppas jag få träffa allt fler som vill utveckla sig själva och sitt varumärke. Det ska bli riktigt kul att få jobba ihop med Anna och Stefan på SAJ. Peter Häggström Lindecrantz hos SAJ